Als wij iets lekkers willen eten, kiezen wij altijd een steak, bijvoorbeeld Bavette, Baksucade, Entrecote of een lekkere Rib eye met gegrilde groenten. Eigenlijk passen gegrilde groenten overal bij. Bavette van het Black Angus rund of eigen vee is onze favoriete steak. Heel makkelijk en o zo lekker. Wij hebben voor Bavette gekozen. De Bavette komt uit de ‘vang’ van de koe. Het is dus werkvlees met een grove structuur. De Bavette wordt ook 'Flank steak' genoemd. De heerlijke smaak van Bavette komt door de rijping van het vlees. Onze bavette wordt 28 dagen gerijpt. Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
De keuze van de gegrilde groenten mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Wij kozen voor courgette, aubergine, paprika en tomaatjes. Je kan de Bavette met gegrilde groenten op de BBQ maken, in de oven of in de grillpan.