Krijg je gasten? Dan hebben we een heerlijk recept voor jou; een pork sandwich met zuurkool en eigengemaakt mosterd-kwark dressing. Je kan het perfect een dag van tevoren bereiden, dus een stress vrije lunch of diner.
We maken de pork sandwich van een oerhammetje of procureur. Onze oerhammetjes en procureur zijn van het Duroc varkensras. Duroc d'Olives kenmerkt zich zoals het varkensvlees hoort te smaken; puur!
We gaan het vlees roken op de BBQ, wat een super lekkere smaak geeft. Je kan het vlees op de BBQ of in de oven bereiden. In dit recept kiezen wij voor de BBQ. We bouwen de BBQ indirect op. We gaan het oerhammetje 'low & slow' bereiden. Het is een eenvoudig recept, met een lekkere dressing. Koop bij een goede bakker (desem) brood, wat je zelf in plakken kan snijden.
Neem eens een kijkje in de webshop bij het 'Oerham pakket' of ‘Pulled pork pakket', dan heb je direct bijna ingrediënten in huis om aan de slag te gaan. Tip: Maak extra veel, zodat je er extra lang van kan genieten ;-)