Hoe bak je de perfecte steak? Een steak is een verzamelnaam voor verschillende soorten rundvlees. Te denken valt aan biefstuk, entrecote, ribeye, ossenhaas, kogelbiefstuk, tournedos, bavette of baksucade.
Wij gaan het je uitgebreid vertellen, hoe je de perfecte steak bakt. Kies allereerst jouw favoriete steak, je kan kiezen voor een heerlijke zachte biefstuk, of ga je voor iets meer structuur en kies je een stukje bavette? Wij adviseren je graag in de winkel, welke steak het beste bij jou past.
Bestellingen Feestdagen
Gourmetvlees, wild, kalkoen & salades
doen wij dit jaar op bestelling.
Bestellen kan t/m 18-12
Kerstspecialiteiten zoals rollades,
ossenhaas, carpaccio, vleeswaren etc
kan je zonder bestelling in de winkel afhalen.
De kwaliteit is zoals je van ons gewend bent.
Wij geven je graag het beste bewaaradvies.
We zien je graag bij ons in de
webshop en/of in de winkel.
Wij staan voor je klaar!