Voor de perfecte biefstuk heb je de beste ingredienten nodig, dit filmpje en een beetje liefde.
Dit heb je nodig
Ingrediënten 2 personen
Goede kwaliteit biefstuk
Roomboter
Peper & Zout
Een goede pan met dikke bodem
Aluminiumfolie
Scherp mes
En zo maak je het
Haal de biefstuk ruim van te voren uit de koelkast. (afhankelijk van de grootte 30-60 min)
Bestrooi de biefstuk met peper & zout, voeg vervolgens de boter in de pan en laat het licht bruin worden.
Bak de biefstuk op hoog/middel vuur en om en bruin, de perfecte bruining zorgt voor een lekkere smaak aan je biefstuk.
Regel de temperatuur zelf, gaat het te hard? Zet het vuur laag.
Meten = Weten! Geen één biefstuk is hetzelfde, pak de kerntemperatuur meter erbij Rare = kern 45 graden Medium = kern 50 graden Well Done = Kern 55 graden
Haal de biefstuk uit de pan, wikkel deze luchtig in het folie en laat 5-10minuten rusten, zo kunnen de vleessappen zich mooi verdelen over het vlees.
Snij vervolgens de biefstuk tegen de ‘draad’.
Eet smakelijk!
Bijpassende producten uit ons assortiment
Kalkoendijen
€ 18,50 per kilo
Bijpassende producten uit ons assortiment
Ossenhaas
€ 12,00 per 150 gram
Hollandse biefstukjes
€ 9,99 3 stuks
Kogelbiefstuk
€ 6,00 per 150 gram
Hollandse biefstuk
€ 5,25 per 150 gram
Overname Slagerij Aad van Eijk door familie de Vries
Slagerij Aad van Eijk wordt per 1 januari 2025 overgenomen door familie de Vries, eigenaren van Slagerij de Vries uit Hazerswoude-Dorp. Zij zetten met passie het ambacht, de service en het aanbod van pure producten voort.