Dit recept bevat boordevol groenten en de lekkerste worstjes. Deze groentenstoof kan je maken met varkens- of runderworstjes. Wij hebben gekozen voor varkensworstjes. Wij zijn dol op saucijsjes, deze varkensworstjes, ook wel 'verse worst' genoemd, maken we van onze Duroc varkens. Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. We maken onze verse worst zelf in onze eigen slagerij. De verse worst kruiden we licht met een kruidenmengsel zonder allergenen. Het is een worstje van een hoge kwaliteit, wat je terug proeft in deze stoofpot!
Zoete aardappel, pompoen, pastinaak en wortel, dat zijn de groenten in dit gerecht. We geven het recept wat pit door een rode peper en 5-spices kruiden. 5-spices is een Chinees kruidenmengsel, wat erg lekker is. De ingrediënten zijn; peper, venkelzaad, steranijs, kaneel en kruidnagel.
We gebruiken bouillon uit eigen keuken. Een goed recept voor bouillon, vind je in ons kookboek ‘Meat the Family’. We toppen het gerecht af met feta kaas!