Een lasagne met pancetta uit Italië en een doperwtenpesto, uit eigen keuken. Een lasagne met een verrassende twist. Het is even werk, maar het is het dubbel en dwars waard! We gebruiken in de lasagne rundergehakt van onze eigen koeien. Lekker mager gehakt zonder toevoegingen, dat vinden wij namelijk niet nodig. Voor een lekkere Italiaanse twist voegen we pancetta toe. Pancetta wordt gemaakt van de buik van het Italiaanse varken. De buik van het varken wordt uitgebeend en vervolgens gekruid met onder andere peper, zout, kruidnagel, nootmuskaat, kaneel en vervolgens wordt de Pancetta gerijpt in Italiaans klimaat. Dit zorgt voor een heerlijke smaak in de lasagne.
De doperwtenpesto geeft een verrassende draai aan de lasagne. In deze lasagne zit wel zo'n 300 gram groenten per persoon verstopt, een lekkere, maar ook hele gezonde lasagne. De lasagne kan je met gemak 1 dag van tevoren maken, of de ochtend voordat je gasten aan tafel schuiven.