Een aantal weken geleden hebben wij een bezoek gebracht aan onze leverancier van ons Black Angus vlees. Er zijn verschillende soorten Black Angus rassen te verkrijgen, echter willen wij alleen de beste kwaliteit. Er is veel verschil in kwaliteit. Wij kiezen voor top kwaliteit niet alleen in smaak, maar kiezen ook voor een goede herkomst van onze runderen, antibiotica vrij en een goed leven voor onze dieren. Tijdens ons gesprek kwamen we op een bijzonder stukje vlees: Chuck Flap Meat. Wij gingen vol inspiratie naar huis en doken direct de keuken in. We zijn helemaal verkocht door dit stukje vlees: Black Angus Chuck Flap. Wow, dit is echt een feestje op je bord!
Bij dit heerlijke stukje vlees hebben we een Tagliata gemaakt. Tagliata komt uit Italië en is een Italiaanse biefstuksalade. Tagliata komt van tagliere, wat snijden betekent in het Italiaans. Wij hebben onze eigen draai aan deze salade gegeven. Uiteraard speelt de Black Angus Chuck Flap de hoofdrol in dit heerlijke gerecht. De tomaatjes in dit gerecht kan je uit een pot gebruiken, maar je kan ze ook zelf drogen in de oven. Super lekker om het zelf te maken, kleine smaakbommetjes tover je uit je eigen oven. Je serveert het als lunch, voorgerecht of als hoofdgerecht.
We hopen dat je net zo gaat genieten als wij hebben gedaan, van dit mooie gerecht! Eet smakelijk.