• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
Black Angus runderen van eigen vee

“We bieden kwaliteit door ambachtelijkheid en dat proef je. Pure producten, vlees van eigen vee.”

- Aad van Eijk -

BLACK ANGUS

Slagerij van Eijk strik

Proef het verschil

Black Angus runderen zijn wereldwijd beroemd om de karakteristieke smaak en marmering van het vlees. In bijna elke slagerij of horecagelegenheid vind je Black Angus vlees, dit vlees wordt geïmporteerd uit Amerika, Europa of zelfs Australië. De Black Angus runderen verschillen veel in kwaliteit. De beste kwaliteit komt uit Noord-Amerika. Met Black Angus vlees uit Noord-Amerika heeft Slagerij Aad van Eijk iets unieks in huis. En daar zijn we trots op!

 

 

Black Angus bestellen

Black Angus Bavette

Black Angus Bavette

€ 12,50
per 250 gram
Black Angus Nek 'Chuck'

Black Angus Nek 'Chuck'

€ 18,38
per 750 gram
Black Angus Riblappen

Black Angus Riblappen

€ 12,25
per 500 gram
Black Angus burgers

Black Angus burgers

€ 3,99
per stuk
Black Angus Short ribs

Black Angus Short ribs

€ 40,00
per kg
Black Angus Ribeye

Black Angus Ribeye

€ 21,00
per 300 gram
Black Angus Box

Black Angus Box

€ 67,50
per box
Black Angus Baksucade

Black Angus Baksucade

€ 10,63
per 250 gram
black angus vlees van onze eigen boer
120 tot 200 dagen graan gevoerd

Black Angus vlees 

Onze Black Angus runderen groeien op in Noord-Amerika, bij onze boeren. Voor de Black Angus runderen worden de beste leefomstandigheden gecreëerd. Onze Black Angus runderen worden 120 tot 200 dagen graan gevoerd en hebben een goed leven. Het vlees wordt minimaal 6 weken gerijpt. Dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. Bij ons ervaar je de smaak van Black Angus vlees zoals deze hoort te zijn, van de beste kwaliteit.

Black Angus producten bekijken

black angus recept
Voor de Diehard BBQ-fan

Recept: Pulled Beef van Black Angus nek

Voor de Diehard-BBQ fans: Pulled Beef slowcooking op de BBQ gemaakt van Black Angus Nek 'Chuck'. De Black Angus Nek 'Chuck' gaat ruim 6 uur op de BBQ, maar het wachten wordt beloond! We lieten ons bij dit recept inspireren door wereldkampioen BBQ: Jord Althuizen. Begin een avond van te voren om het lekkerste resultaat te bereiken.

Recept bekijken

Black Angus chart
KWaliteit door ambachtelijkheid

Black Angus producten

In onze webshop vind je de lekkerste Black Angus producten en recepten. Onze slagers hebben veel contact met onze boeren. Wij helpen je graag met het kiezen van het beste stuk Black Angus vlees voor jouw recept. Proef het verschil!

Black Angus producten bekijken