Het wild seizoen
Het wild seizoen is zeker één van onze favoriete seizoenen. Onze Carla gaat dan ook graag aan de slag in de keuken om de lekkerste recepten met wild voor jullie klaar te zetten. Hertenbiefstuk met chocolade portsaus & pompoenstamppot of Tamme eendenborstfilet met kersenportsaus & pastinaakstamppot staan garant voor een succesvol diner. Het wilde vlees voor al deze recepten koop je ook gewoon bij Slagerij Aad van Eijk.
Bekijk alle recepten
Workshop koken met wild
Wil jij zeker weten dat jij een heerlijk gerecht met wild op tafel zet en zou je ook wel wat meer over deze vleessoorten willen weten? Schrijf je dan in voor onze workshop: Koken met wild. Dit ga je doen tijdens de workshop:
- We koken tijdens deze workshop gerechten met wild.
- We vertellen over het jachtseizoen en de verschillende soorten wild.
- We proeven de gerechten met een lekkere bijpassende wijn.
- De gerechten geven inspiratie voor een eventueel (kerst)diner.
- Alles wordt opgegeten tijdens de avond en je krijgt lekkere recepten mee voor thuis
De workshop begint om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur
Schrijf je in
Afhalen of thuisbezorgd
Wild vlees kopen gaat gemakkelijk en snel via onze webshop. Haal uw producten op in onze winkel of laat ze thuisbezorgen. Voor 12.00 uur besteld is morgen in huis of kies zelf de datum die u het beste uitkomt! Neem voor vragen over ons wild gerust contact met ons op. Onze slagers helpen u graag.
Onze producten