• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.4
  • 9.4
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees

Wij kiezen bewust, en jij?

Slagerij van Eijk strik

Weet wat je eet

Mensen zijn zich steeds bewuster van het belang van goede voeding. Een gezond eetpatroon heb je zelf in de hand. Stap één is je bewust te zijn van de keuzes die je maakt in het voedselaanbod en te weten wat je precies eet. Is het vers, eerlijk en gezond? Vlees past heel goed in een gezond eetpatroon. Het bevat vitamines, mineralen en belangrijke bouwstoffen welke ons lichaam nodig heeft. De herkomst van vlees is daarbij belangrijk.

koeien van eigen vee
VLEES MET EEN VERHAAL

Herkomst van vlees

Bij ons vind je vlees met een verhaal. Onze dieren hebben een goed leven gehad in alle rust en ruimte en dat proef je terug in het vlees. Wij beheren de gehele keten van ons rund- en lamsvlees zelf. We kiezen hierbij bewust voor kleinschaligheid en werken nauw samen met onze boeren om het dierenwelzijn en de kwaliteit te waarborgen. Zo hebben we elke week dezelfde vertrouwde kwaliteit en kun je bij ons vertrouwen op eerlijk en goed vlees zonder toevoegingen.

Koeien van eigen vee 2
PURE PRODUCTEN

Vlees zonder toevoegingen

In onze slagerij vind je pure producten zonder toevoegingen. We werken met verse ingrediënten en kruiden en een minimale hoeveelheid zout, omdat wij van mening zijn dat puur natuur het lekkerst en gezondst is. Onze dieren hebben alle tijd gehad om te groeien en onze boeren gebruiken geen groeimiddelen of antibiotica. 

slagerij-1
PROEF HET VERSCHIL

Voordelen van verantwoord vlees

  • Vlees van eigen vee | de herkomst is bekend
  • Pure producten | geen toevoegingen
  • Dierenwelzijn | dieren hebben een goed leven gehad
  • Eerlijk en transparant | vlees met een verhaal
  • Nauwe samenwerking met de hele keten | met boer, vervoerder en slachthuis
  • Kleinschalig | geen massaproductie
  • Onderscheidingen | Slager met Ster en met GOUD bekroond vlees

Aandacht

Slagerij van Eijk strik

Weet wat je eet

Ook het vlees van vee dat wij niet zelf fokken kopen wij van bekende boeren die we regelmatig bezoeken. We werken bovendien nauw samen met de vervoerder van ons vee, de slachters en het slachthuis. We hebben bewust gekozen voor een kleinschalig slachthuis en geen massaproductie om het dierenwelzijn en de kwaliteit te waarborgen.

Ons rundvlees

Wij weten exact waar ons rundvlees vandaan komt. Het vee wordt gefokt door vader Aad en door onze eigen vertrouwde boeren. Zo weten precies hoe het vee geleefd heeft. Met regelmaat bezoeken wij de stal, praten bij met de boer en maken onze selectie in het rund. Zo kun je vertrouwen op een goed en eerlijk stuk vlees.

Onze maaltijden

Gemak, lekker en vers! Elke dag maken we verse maaltijden van het seizoen, heerlijke bami, Italiaans of een specialiteit zoals onze noodles met kip. Onze Indische kok zorgt dagelijks voor een gevarieerd assortiment Indische maaltijden. Gemaakt in onze eigen keuken van pure producten zonder toevoegingen!

Onze vleeswaren

Zoals je waarschijnlijk wel weet, maken veel van onze vleeswaren zelf. Dat doen wij, omdat we van mening zijn, dat verse ingrediënten en kruiden veel smaak toevoegen aan vleeswaren. Natuurlijk ook, omdat wij precies weten wat lekker is! We hebben elke week een wisselende specialiteit. Proef het verschil!