Ter ere van ons 50-jarig jubileum lanceren wij met trots ons nieuwe kookboek 'Meat the Family'. In dit kookboek bundelden wij 50 familierecepten. Met een familie in Nederland, een familie in Finland stond er altijd iets lekkers op tafel in huize van Eijk. De beide eetculturen brengen mooie gerechten met zich mee. Het kookboek is een ode aan 50 jaar slagersvakwerk.
In het kookboek vind je 50 verrassende en gezonde recepten zonder toevoegingen; van luxe thuis dineren, van gemak tot uitdagend. Culinaire recepten voor de thuischef, een hoofdstuk met recepten om te vlammen achter de bbq, recepten voor de lekkerste stoofpotjes, snelle en gezonde recepten voor doordeweeks, recepten die je met of voor de kids kunt kokkerellen, een hoofdstuk met ovenrecepten en een hoofdstuk met eenvoudige, maar o-zo-lekkere soeprecepten. Maar een ding hebben ze gemeen: alle gerechten zijn met het beste vlees bereid.
Een kleine greep uit het kookboek:
- Diamanthaas met risotto voor de thuischef
- Carpaccio taartje
- Gerijpte lendespies met spinaziesalade van de BBQ
- Thaise curry met kip
- Burger met chorizo en tomatensalsa
- Tips hoe je de lekkerste steak bakt en de lekkerste gehaktballen maakt
Neem een kijkje online in het kookboek. Bestel het kookboek gemakkelijk online, dan kan je hem ophalen in onze winkel of we bezorgen hem bij thuis. Uiteraard kunnen we ons kookboek voor je signeren :-)