Ons nieuwste recept is cous cous met gekruide kippendijen. We combineren dit gerecht met gezonde groenten zoals pompoen en aubergine. Zowel aubergine als pompoen bevatten veel vezels en vitamines. We gebruiken voor de cous cous het kruidenmengsel 'Harissa poeder', heb je dat niet in huis? Maak dan een mengsel van komijn-, paprika-, en korianderpoeder. Het gerecht is snel te bereiden, je kan het gerecht zowel koud als warm eten. Wanneer je het gerecht de ochtend of zelfs een dag van te voren maakt, trekken de smaken er heerlijk in. Wil je een keer iets anders dan cous cous? Probeer dan eens bulgur of de glutenvrije variant quinoa.
De kippendijen kunnen wij voor je kruiden, dan ben je lekker snel klaar! Onze kippen hebben een goed leven gehad en zijn rustig opgegroeid bij onze Hollandse boer. De kippen zijn van het Tante Door ras. De kippen krijgen speciaal ontwikkeld voer, zijn antibiotica vrij en hebben in de stallen meer ruimte.
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +