Heb je al een idee wat je gaat serveren tijdens het kerstdiner? In ons nieuwste recept zijn we aan de slag gegaan met kalfswangen. Net als varkenswangen zijn kalfswangen 'werkvlees'. Vlees wat dus veel gewerkt heeft. Het is mooi dooraderd, maar niet te vet. Kalfswangen zijn zacht en heel fijn van structuur. Een 'low & slow' bereiding is dan ook aan te raden. Je kan de kalfswangen op de BBQ, in de oven, in de pan of in de snelkookpan bereiden.
In dit recept gebruiken we verschillende groenten, zoals venkel, peen en wortelen. We voegen als smaakmakers oregano en balsamico azijn toe. De oregano en balsamico azijn zorgen voor een heerlijke smaakexplosie.
Dit gerecht kan je 1-2 dagen van te voren maken, dan trekken de smaken lekker door de hele stoofpot. Het wordt een feestje tijdens het kerstdiner!
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +
Bestellingen Feestdagen
Gourmetvlees, wild, kalkoen & salades
doen wij dit jaar op bestelling.
Bestellen kan t/m 18-12
Kerstspecialiteiten zoals rollades,
ossenhaas, carpaccio, vleeswaren etc
kan je zonder bestelling in de winkel afhalen.
De kwaliteit is zoals je van ons gewend bent.
Wij geven je graag het beste bewaaradvies.
We zien je graag bij ons in de
webshop en/of in de winkel.
Wij staan voor je klaar!