Een heerlijk en makkelijk recept, lekker genieten van dit zomerse gerecht. De lamshaas in dit gerecht hebben wij al voor je gemarineerd. Lamshaas hoeft maar heel kort gebakken te worden, we zorgen eerst dat de gegrilde courgette salade klaar staat met een frisse yoghurtdressing. Deze yoghurtdressing maken we ook zelf. De salade vullen we met courgette, aubergine, doperwten, komkommer en gemende sla. De doperwten zijn nu vers van het land super lekker. Je kan ook doperwten uit de vriezer gebruiken. De salade kan je koud of lauw warm eten. De lamshaas bakken we als laatste, deze serveren we warm op de groenten.
In dit recept gebruiken we het lamsvlees van eigen vee. Wij vinden het belangrijk dat het vlees wat wij verkopen van goede afkomst is, dat het een goed leven heeft gehad en dat er geen antibiotica gebruikt wordt. We kruiden de lamshaas met een marinade van olijfolie, rozemarijn, knoflook en tijm.
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +
Bestellingen Feestdagen
Het is niet meer mogelijk om via onze webshop
een bestelling te plaatsen voor de kerstdagen.
In onze winkel hebben we
voldoende lekkers en helpen we je graag!
We verpakken onze producten zo, dat je het
tot en met de kerstdagen goed kunt bewaren.
We hebben voldoende voorraad.
Bestellingen voor na de kerstdagen,
kan je gewoon in de webshop plaatsen.
We zien je graag in onze winkel!