Het voorjaar kenmerkt zich door heerlijk buiten eten, liefst een beetje zon en lekker de BBQ aan. Wil je een lekkere stoofpot maken, maar niet binnen zitten? Maak dan eens een hele lekkere stoofpot op de BBQ. Wij zijn aan de slag gegaan met een stoofpot van lam. Deze stoofpot hebben wij gemaakt op de BBQ, je kan de stoofpot natuurlijk ook prima in de oven of in de pan bereiden. Ons lamsvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. En daar zijn we trots op!
Wij hebben deze stoofpot gemaakt van Lamsschenkels. Heel mooi vlees wat van de achterpoot van het lam gesneden wordt. Het vlees wordt super zacht. Samen met een aantal andere ingrediënten heb je binnen een paar uur een lekkere stoofpot op tafel staan. Wij hebben aubergine en tomaat gebruikt, voor ons onmisbaar in deze stoofpot. Als kruiden hebben we Ras el hanout gebruikt, een lekkere oosterse kruiden mix wat perfect past bij lamsvlees. Deze stoofpot kan je heerlijk een dag of een paar uur van te voren maken, dan trekken de smaken er juist lekker in!
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +
Bestellingen Feestdagen
Gourmetvlees, wild, kalkoen & salades
doen wij dit jaar op bestelling.
Bestellen kan t/m 18-12
Kerstspecialiteiten zoals rollades,
ossenhaas, carpaccio, vleeswaren etc
kan je zonder bestelling in de winkel afhalen.
De kwaliteit is zoals je van ons gewend bent.
Wij geven je graag het beste bewaaradvies.
We zien je graag bij ons in de
webshop en/of in de winkel.
Wij staan voor je klaar!