Dat wij dol zijn op stoven, gaan we niet meer zeggen. In ons kookboek ‘Meat the Family’ hebben we een heel hoofdstuk met lekkere stoofgerechten. We willen af van het imago dat stoven alleen voor opa’s en oma’s is. Het is zo lekker!
Deze donkere dagen voor de feestmaand, lenen zich uitstekend voor een stoofpot. We’re going wild. We gaan in dit recept namelijk aan de slag met hertenstoofvlees. Dit is een heerlijk gerecht wat je jouw gasten kan serveren tijdens de feestdagen. We maken de stoofpot van hert net even anders dan anders, namelijk met koffie en croutons van peperkoek. Deze croutons maak je in de oven. Uiteraard zitten er extra vitamines in de stoofpot, we gebruiken pompoen en pastinaak.
Dit is een stoofgerecht wat je 1 dag van tevoren zou willen bereiden, de smaken trekken er dan nog beter in. De finishing touch doe je op de avond zelf.
Bestel je hertenstoofvlees online in de webshop of bij ons in de winkel en ga genieten! Dit is het wachten waard.
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +