Voor de perfecte biefstuk heb je de beste ingredienten nodig, dit filmpje en een beetje liefde.
Dit heb je nodig
Ingrediënten 2 personen
Goede kwaliteit biefstuk
Roomboter
Peper & Zout
Een goede pan met dikke bodem
Aluminiumfolie
Scherp mes
En zo maak je het
Haal de biefstuk ruim van te voren uit de koelkast. (afhankelijk van de grootte 30-60 min)
Bestrooi de biefstuk met peper & zout, voeg vervolgens de boter in de pan en laat het licht bruin worden.
Bak de biefstuk op hoog/middel vuur en om en bruin, de perfecte bruining zorgt voor een lekkere smaak aan je biefstuk.
Regel de temperatuur zelf, gaat het te hard? Zet het vuur laag.
Meten = Weten! Geen één biefstuk is hetzelfde, pak de kerntemperatuur meter erbij Rare = kern 45 graden Medium = kern 50 graden Well Done = Kern 55 graden
Haal de biefstuk uit de pan, wikkel deze luchtig in het folie en laat 5-10minuten rusten, zo kunnen de vleessappen zich mooi verdelen over het vlees.
Snij vervolgens de biefstuk tegen de ‘draad’.
Eet smakelijk!
Bijpassende producten uit ons assortiment
Kalkoendijen
€ 18,50 per kilo
Bijpassende producten uit ons assortiment
Ossenhaas
€ 12,00 per 150 gram
Hollandse biefstukjes
€ 9,99 3 stuks
Kogelbiefstuk
€ 6,00 per 150 gram
Hollandse biefstuk
€ 5,25 per 150 gram
Voor een optimale weergave van de website raden we aan om uw apparaat om te draaien.
Overname Slagerij Aad van Eijk door familie de Vries
Slagerij Aad van Eijk wordt per 1 januari 2025 overgenomen door familie de Vries, eigenaren van Slagerij de Vries uit Hazerswoude-Dorp. Zij zetten met passie het ambacht, de service en het aanbod van pure producten voort.