Tijdens de feestdagen of een feestelijk diner houden we van lekker en gemak. In dit recept gebruiken we de Carpaccio rollade uit onze slagerij. De Carpaccio rollade is een lekkere zachte rollade gemaakt van rundvlees van ons eigen vee. Onze slagers hebben de rollade al opgeknoopt, gevuld en gekruid. De Carpaccio rollade is gevuld met nootjes, pesto en oude kaas. Je hoeft dus helemaal niks meer aan deze rollade te doen. Lekker en makkelijk dus!
Je bepaalt zelf hoe je de Carpaccio rollade wilt bereiden. De rollade kan in de pan, oven of op de BBQ bereid worden. Wij hebben de rollade sousvide bereid. Hiervoor heb je een (stoom)oven nodig met een sousvide functie of een sousvide stick.
Een kerntemperatuurmeter maakt het leven een stuk makkelijker. Dit kan je voor hele veel producten gebruiken en je vlees is altijd perfect gaar. Aanrader dus!
Bij deze Carpaccio rollade serveren we rozemarijn knoflook krieltjes en een spinaziesalade. De rozemarijn knoflook krieltjes maak je zelf. Het recept van de spinaziesalade vind je in ons kookboek 'Meat the Family'. Een super lekker recept.
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +