Een feestelijk hapje; het carpacciorolletje! Dit recept is heel makkelijk en lekker. Natuurlijk heb je wel de beste ingrediënten nodig. In dit recept gebruiken we de Carpaccio uit onze slagerij. De Carpaccio snijden we van rundvlees van ons eigen vee. We voegen geen conserveringsmiddelen toe aan onze carpaccio, 100% puur natuur. Dat verschil proef je!
Het Carpacciorolletje is een klein borrelhapje, wat je kunt serveren als hapje voor bij de borrel, als voor- of tussengerecht. Je eet het op kamertemperatuur, dus prima van tevoren te bereiden. Je hebt niet veel ingrediënten nodig; een courgette, liefst biologisch, ricotta kaas, zongedroogde tomaatjes, olijfolie en wat kruiden.
Dit heerlijke hapje kan je ook maken met eigengemaakte gedroogde tomaatjes. Het recept van de gedroogde tomaatjes vind je in ons kookboek 'Meat the Family'.
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +