Een hartige wafel met carpaccio, that's sounds like food-heaven! Wij brunchen dit jaar met de feestdagen. Dit jaar maakt Carla deze hartige wafel met carpaccio en wij delen het recept met jou. Bij ons ervaar je de smaak van carpaccio zoals het hoort. Wij zijn super kieskeurig wat betreft carpaccio. Dat moet puur vlees zijn. Carpaccio snijden wij van ons eigen rundvlees. Onze runderen krijgen gras te eten en hebben een goed leven gehad.
De wafel is een hartige variant, lekker en gezond! We maken de wafel van boekweitmeel, dan is de wafel ook glutenvrij. In het wafelbeslag doen we heerlijke ingrediënten zoals rucola, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaatjes. Dit geeft een unieke smaakbeleving samen met de carpaccio en de eigengemaakte truffeldressing.
Heb je geen wafelijzer? Geen nood, gebruik je tosti apparaat of maak van het beslag mini pannenkoekjes in de koekenpan.
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +