Dit heerlijke recept maak je met onze Vitello rollade. De Vitello rollade is een lekker rollade gemaakt van het beste vlees van het kalf. De Vitello rollade is heerlijk zacht van smaak. Onze Vitello rollade is gevuld met parmaham, zongedroogde tomaatjes en walnoten. De Vitello rollade is afgemaakt met een heerlijke truffeldressing. Je koopt de rollade kant-en-klaar, onze slagers hebben deze al voor je gemaakt. Hier hoef je verder helemaal niks aan te doen, alleen nog te bereiden.
Je gaat zelf aan de slag met de paddenstoelenpasta. We gebruiken hiervoor een mix van paddenstoelen, welke je lekker vindt. Wij kiezen onder andere voor kastanjechampignons, shiitakes en oesterzwammen. De saus maak je met runderbouillon. Dit kan je zelf maken, of wij hebben het al gemaakt voor je!
Onze runderbouillon maken we in onze slagerij. Runderbouillon wordt ook bottenbouillon genoemd. Onze bouillon is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens heel erg gezond. Runderbouillon zit bomvol goede vitamines en mineralen. Wij maken de runderbouillon van botten van onze eigen koeien. Wij gebruiken geen toevoegingen, smaakversterkers of conserveringsmiddelen.
Dat wordt genieten tijdens de feestdagen!
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +