Een stoofpot met vlees van eigen vee, gestoofd in een biertje uit Voorschoten. Dat klinkt goed toch? In onze stoofrecepten stoven we vaak met bouillon, wijn of bier. Sander van Brouwerij Voorschoten benaderde ons, of het niet leuk zou zijn om een recept te maken met één van zijn biertjes. We kregen een proefpakket en hebben eerst de biertjes getest, van Voorschotens Tripel tot aan Voorschotens Quadrupel. Allemaal stuk voor stuk lekkere biertjes. De Voorschotens Quadrupel trok erg onze aandacht; 'Een vol aromatisch bier met een robijnrode tot zwarte kleur. Een verwarmende body met een toets van gedroofd fruit.' Een smaak welke past bij een winterse stoofpot; de Voorschotense stoofpot.
We zijn de keuken in gedoken. Samen met onze sucadelappen, verse groenten en kruiden, hebben we hier een heerlijk winters recept bij bedacht. Het is een lekker gerecht wat je goed van te voren kan maken en 1-2 dagen in de koelkast kan bewaren, of in de vriezer. Perfect voor de komende feestdagen.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +
Bestellingen Feestdagen
Gourmetvlees, wild, kalkoen & salades
doen wij dit jaar op bestelling.
Bestellen kan t/m 18-12
Kerstspecialiteiten zoals rollades,
ossenhaas, carpaccio, vleeswaren etc
kan je zonder bestelling in de winkel afhalen.
De kwaliteit is zoals je van ons gewend bent.
Wij geven je graag het beste bewaaradvies.
We zien je graag bij ons in de
webshop en/of in de winkel.
Wij staan voor je klaar!