per persoon € 19,50
Als het weer het toelaat is niks lekkerder dan met vrienden of familie gezellig barbecueën. Met het BBQ pakket Deluxe Compleet krijgt u naast het overheerlijk BBQ vlees ook stokbrood, salade en sausjes. Zo hoeft u niet lang in de keuken te staan, maar kunt u direct genieten van het weer en het overheerlijke vlees.
Het BBQ pakket Deluxe Compleet is voor de echte barbecue-liefhebber. Het bevat meer vleessoorten en iets exclusiever vlees dan het basis BBQ pakket Compleet. Dit zit er allemaal per persoon in het BBQ pakket Deluxe Compleet:
Het BBQ pakket Deluxe compleet is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je nog andere wensen? Neem gerust contact met ons op.
Door het aantal personen aan de rechterkant van deze pagina te kiezen haal je altijd de juiste hoeveelheid vlees in huis.
De kipsaté, lamskotelet, Bretagne kipfilet en runderschnitzel zijn allergeenvrij. De huzarensalade bevat gluten, melk, ei, soja, selderij en mosterd. Het stokbrood bevat gluten en melk.
Je kan de kipsaté heerlijk in de pan, oven of op de bbq bereiden. De kipsaté heeft 8-10 minuten bereidingstijd nodig. De kerntemperatuur van de kipsaté moet zijn 72 graden.
Onze lamskoteletten hebben een heerlijke pure smaak. De lamskoteletten kunnen gebakken worden in de pan, op de BBQ of in de oven. De lamskoteletten hebben slechts enkele minuten nodig, 5-7 minuten. De kerntemperatuur van 55-58 graden is aan te raden voor de lamskoteletten.
De Bretagne kipfilet kan in de pan bereid worden. De Bretagne kipfilet kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 12-14 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 72 graden is aan te raden voor de Bretagne kipfilet.
De Runderschnitzel kun je het beste om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 2-4 minuten laten gaan. De Runderschnitzel kunnen rose-medium gegeten worden.
Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden, zie etiket: 4-6 dagen.
Koelkast < 4 graden, zie etiket: 4-6 dagen.
Huzarensalade bevat:
Knoflooksaus bevat:
€ 19,50 per persoon
Als het weer het toelaat is niks lekkerder dan met vrienden of familie gezellig barbecueën. Met het BBQ pakket Deluxe Compleet krijgt u naast het overheerlijk BBQ vlees ook stokbrood, salade en sausjes. Zo hoeft u niet lang in de keuken te staan, maar kunt u direct genieten van het weer en het overheerlijke vlees.
Het BBQ pakket Deluxe Compleet is voor de echte barbecue-liefhebber. Het bevat meer vleessoorten en iets exclusiever vlees dan het basis BBQ pakket Compleet. Dit zit er allemaal per persoon in het BBQ pakket Deluxe Compleet:
Het BBQ pakket Deluxe compleet is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Heb je nog andere wensen? Neem gerust contact met ons op.
Door het aantal personen aan de rechterkant van deze pagina te kiezen haal je altijd de juiste hoeveelheid vlees in huis.
De kipsaté, lamskotelet, Bretagne kipfilet en runderschnitzel zijn allergeenvrij. De huzarensalade bevat gluten, melk, ei, soja, selderij en mosterd. Het stokbrood bevat gluten en melk.
Je kan de kipsaté heerlijk in de pan, oven of op de bbq bereiden. De kipsaté heeft 8-10 minuten bereidingstijd nodig. De kerntemperatuur van de kipsaté moet zijn 72 graden.
Onze lamskoteletten hebben een heerlijke pure smaak. De lamskoteletten kunnen gebakken worden in de pan, op de BBQ of in de oven. De lamskoteletten hebben slechts enkele minuten nodig, 5-7 minuten. De kerntemperatuur van 55-58 graden is aan te raden voor de lamskoteletten.
De Bretagne kipfilet kan in de pan bereid worden. De Bretagne kipfilet kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 12-14 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 72 graden is aan te raden voor de Bretagne kipfilet.
De Runderschnitzel kun je het beste om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 2-4 minuten laten gaan. De Runderschnitzel kunnen rose-medium gegeten worden.
Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Koelkast < 4 graden, zie etiket: 4-6 dagen.
Koelkast < 4 graden, zie etiket: 4-6 dagen.
Huzarensalade bevat:
Knoflooksaus bevat:
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +