• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
16.25

Black Angus Ossenhaas

per 250 gram € 16,25

  • De Black Angus Ossenhaas, ook Tenderloin, Haasbiefstuk of Tournedos genoemd en is 40 dagen gerijpt. De Black Angus koe wordt 200 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. De slager snijdt de Black Angus ossenhaas af op het gewenste gewicht.

    De Black Angus Ossenhaas is een zeer smaakvol stukje vlees. De Black Angus Ossenhaas is per stuk of aan één groot stuk te bestellen. De Black Angus Ossenhaas is vanaf 250 gram te bestellen.

    Bestel online

    De slager snijdt de Black Angus Ossenhaas af hoe je de biefstuk hebben wilt. De Black Angus Ossenhaas is per 250 gram te bestellen. Je kan in de opmerkingen aangeven wanneer je de ossenhaas aan één stuk wilt bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De Black Angus Ossenhaas kan in de pan of in de oven bereid worden.

    Als je de Black Angus Ossenhaas in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de Black Angus Ossenhaas op hoog vuur om en om bruin, totdat de Black Angus Ossenhaas een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de Black Angus Ossenhaas op 80 graden in de oven.

    De Black Angus Ossenhaas is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Black Angus Ossenhaas

€ 16,25 € 65,00 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • De Black Angus Ossenhaas, ook Tenderloin, Haasbiefstuk of Tournedos genoemd en is 40 dagen gerijpt. De Black Angus koe wordt 200 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. De slager snijdt de Black Angus ossenhaas af op het gewenste gewicht.

    De Black Angus Ossenhaas is een zeer smaakvol stukje vlees. De Black Angus Ossenhaas is per stuk of aan één groot stuk te bestellen. De Black Angus Ossenhaas is vanaf 250 gram te bestellen.

    Bestel online

    De slager snijdt de Black Angus Ossenhaas af hoe je de biefstuk hebben wilt. De Black Angus Ossenhaas is per 250 gram te bestellen. Je kan in de opmerkingen aangeven wanneer je de ossenhaas aan één stuk wilt bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De Black Angus Ossenhaas kan in de pan of in de oven bereid worden.

    Als je de Black Angus Ossenhaas in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de Black Angus Ossenhaas op hoog vuur om en om bruin, totdat de Black Angus Ossenhaas een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de Black Angus Ossenhaas op 80 graden in de oven.

    De Black Angus Ossenhaas is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.