• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.5
  • 9.5
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
21

Black Angus Ribeye

per 300 gram € 21,00

  • De Black Angus ribeye zit in de lende van de koe, het verlengde van de entrecote. Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 200 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. De slager snijdt de Black Angus Ribeye af op het gewenste gewicht. 

    De Black Angus Ribeye is een zeer smaakvol stukje vlees. De Black Angus Ribeye kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven.De ribeye is per stuk of aan één groot stuk te bestellen. Wanneer je de Black Angus Ribeye aan een groot stuk neemt, kan je deze ook 'Low & slow' op de BBQ bereiden. De Black Angus Ribeye is vanaf 300 gram te bestellen.

    Bezorgen & afhalen

    De Black Angus Rib eye is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De Black Angus ribeye kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven.

    Als je de Black Angus ribeye in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de Black Angus ribeye op hoog vuur om en om bruin, totdat de Black Angus ribeye een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de Black Angus ribeye op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ.

    De Black Angus ribeye is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Gerookt zeezout is een aanrader!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Black Angus Ribeye

€ 21,00 € 69,99 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Gratis bezorging in Voorschoten, Nootdorp en Pijnacker
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • De Black Angus ribeye zit in de lende van de koe, het verlengde van de entrecote. Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 200 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. De slager snijdt de Black Angus Ribeye af op het gewenste gewicht. 

    De Black Angus Ribeye is een zeer smaakvol stukje vlees. De Black Angus Ribeye kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven.De ribeye is per stuk of aan één groot stuk te bestellen. Wanneer je de Black Angus Ribeye aan een groot stuk neemt, kan je deze ook 'Low & slow' op de BBQ bereiden. De Black Angus Ribeye is vanaf 300 gram te bestellen.

    Bezorgen & afhalen

    De Black Angus Rib eye is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De Black Angus ribeye kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven.

    Als je de Black Angus ribeye in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de Black Angus ribeye op hoog vuur om en om bruin, totdat de Black Angus ribeye een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de Black Angus ribeye op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ.

    De Black Angus ribeye is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Gerookt zeezout is een aanrader!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.