per kg € 37,50
De cote de boeuf komt uit de lende van de koe. Het is ribeye of entrecote met een stuk rib er aan, ook de 'Prime rib' genoemd. De cote de boeuf heeft een vetmarmering in het vlees. De vetlaag aan de buitenkant kenmerkt het vlees en geeft het vlees een heerlijke smaak tijdens het bereidingsproces. Het verschil tussen een cote de boeuf en een T bone is de ossenhaas. Bij een T-bone steak zit nog een stukje ossenhaas.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
Eén cote de boeuf weegt ongeveer 1 kg. Het is ook mogelijk om een zwaardere cote de boeuf af te zagen. Het blijft ambachtelijk handwerk van de slager, dus het gewicht kan iets afwijken.
De Cote de Boeuf is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De cote de boeuf kan in de pan bereid worden, op de BBQ of in de oven.
Als je de cote de boeuf in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de cote de boeuf op hoog vuur om en om bruin, totdat de cote de boeuf een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de cote de boeuf op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ.
De cote de boeuf is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Breng de cote de boeuf op smaak met vers gemalen zwarte peper en zout. Gerookt zeezout is een aanrader!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 37,50 € 37,50 per kg
De cote de boeuf komt uit de lende van de koe. Het is ribeye of entrecote met een stuk rib er aan, ook de 'Prime rib' genoemd. De cote de boeuf heeft een vetmarmering in het vlees. De vetlaag aan de buitenkant kenmerkt het vlees en geeft het vlees een heerlijke smaak tijdens het bereidingsproces. Het verschil tussen een cote de boeuf en een T bone is de ossenhaas. Bij een T-bone steak zit nog een stukje ossenhaas.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
Eén cote de boeuf weegt ongeveer 1 kg. Het is ook mogelijk om een zwaardere cote de boeuf af te zagen. Het blijft ambachtelijk handwerk van de slager, dus het gewicht kan iets afwijken.
De Cote de Boeuf is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De cote de boeuf kan in de pan bereid worden, op de BBQ of in de oven.
Als je de cote de boeuf in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de cote de boeuf op hoog vuur om en om bruin, totdat de cote de boeuf een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de cote de boeuf op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ.
De cote de boeuf is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Breng de cote de boeuf op smaak met vers gemalen zwarte peper en zout. Gerookt zeezout is een aanrader!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +