• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
12

Ossenhaas

€ 12,00

  • Ossenhaas wordt ook Haasbiefstuk, Tournedos of Tenderloin genoemd. Het is het zachtste stuk vlees van de koe. De ossenhaas bevindt zich aan de binnenkant van de lende van de koe. Een spier welke niet gebruikt wordt door de koe, een luie spier, vandaar de zachtheid van het vlees. Ossenhaas is zo zacht dat je mes door het vlees heen glijdt.

    Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn grasgevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!

    Bestel online

    De slager snijdt de ossenhaas af hoe je de biefstuk hebben wilt. De ossenhaas is per 250 gram te bestellen. Je kan in de opmerkingen aangeven wanneer je de ossenhaas aan één stuk wilt bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De ossenhaas kan in de pan of in de oven bereid worden.

    Als je de ossenhaas in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de ossenhaas op hoog vuur om en om bruin, totdat de ossenhaas een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de ossenhaas op 80 graden in de oven.

    De ossenhaas is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Ossenhaas

€ 12,00 € 79,99 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Ossenhaas wordt ook Haasbiefstuk, Tournedos of Tenderloin genoemd. Het is het zachtste stuk vlees van de koe. De ossenhaas bevindt zich aan de binnenkant van de lende van de koe. Een spier welke niet gebruikt wordt door de koe, een luie spier, vandaar de zachtheid van het vlees. Ossenhaas is zo zacht dat je mes door het vlees heen glijdt.

    Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn grasgevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!

    Bestel online

    De slager snijdt de ossenhaas af hoe je de biefstuk hebben wilt. De ossenhaas is per 250 gram te bestellen. Je kan in de opmerkingen aangeven wanneer je de ossenhaas aan één stuk wilt bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De ossenhaas kan in de pan of in de oven bereid worden.

    Als je de ossenhaas in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de ossenhaas op hoog vuur om en om bruin, totdat de ossenhaas een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de ossenhaas op 80 graden in de oven.

    De ossenhaas is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.