€ 3,00
Runderlever is een super gezond en lekker stukje vlees. Van onze eigen gras gevoerde koeien snijden wij de lever in plakken, die je gemakkelijk kan bakken. Runderlever bevat veel vitamine en mineralen. De plakken lever wegen ongeveer 150-200 gram per stuk.
Runderlever is voedzaam, lekker en gezond, maar waarom zou je orgaanvlees, zoals runderlever of orgaangehakt aan je eetpatroon toevoegen?
Het rundvlees is afkomstig van ons eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
Onze runderlever is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De runderlever kan je in de pan bereiden, binnen enkele minuten is het klaar.
Voeg de vetstof in de pan (roomboter of olie), peper en zout het vlees. Begin op hoog vuur met bakken, doe vervolgens het vuur lager. De totale baktijd is ongeveer 5-6 minuten. De lever kan rose-medium gegeten worden.
Koelkast < 4 graden: 2-3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 3,00 € 15,00 per kg
Runderlever is een super gezond en lekker stukje vlees. Van onze eigen gras gevoerde koeien snijden wij de lever in plakken, die je gemakkelijk kan bakken. Runderlever bevat veel vitamine en mineralen. De plakken lever wegen ongeveer 150-200 gram per stuk.
Runderlever is voedzaam, lekker en gezond, maar waarom zou je orgaanvlees, zoals runderlever of orgaangehakt aan je eetpatroon toevoegen?
Het rundvlees is afkomstig van ons eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
Onze runderlever is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De runderlever kan je in de pan bereiden, binnen enkele minuten is het klaar.
Voeg de vetstof in de pan (roomboter of olie), peper en zout het vlees. Begin op hoog vuur met bakken, doe vervolgens het vuur lager. De totale baktijd is ongeveer 5-6 minuten. De lever kan rose-medium gegeten worden.
Koelkast < 4 graden: 2-3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +