€ 13,88
Procureur is de nek van het Duroc varken. De procureur van het Duroc varken kenmerkt zich door de heerlijke marmering in het vlees. Het is een stuk vlees waar je veel kanten mee op kan. Lekker lang garen, slow cooking, in de pan, oven of op de BBQ.
We verkopen procureur van het Duroc varkens zonder bot, maar het kan ook met bot besteld worden. De procureur is online per 750 gram te bestellen. Als je de procureur vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag komen ophalen in onze winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Procureur wordt veel gebruikt om pulled pork te maken.
Je kan de Procureur in de oven of op de BBQ bereiden. Als de de Procureur op de BBQ gaat bereiden, moet deze indirect low & slow bereid worden. De temperatuur van de oven of de BBQ moet zijn 110-120 graden.
De Procureur heeft ongeveer 6-8 uur nodig. De kerntemperatuur moet zijn 85-90 graden. Het vlees is bij een kerntemperatuur van 85-90 graden gemakkelijk met 2 vorken uit elkaar te trekken.
Kijk voor inspiratie bij onze recepten!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 13,88 € 18,50 per kg
Procureur is de nek van het Duroc varken. De procureur van het Duroc varken kenmerkt zich door de heerlijke marmering in het vlees. Het is een stuk vlees waar je veel kanten mee op kan. Lekker lang garen, slow cooking, in de pan, oven of op de BBQ.
We verkopen procureur van het Duroc varkens zonder bot, maar het kan ook met bot besteld worden. De procureur is online per 750 gram te bestellen. Als je de procureur vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag komen ophalen in onze winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Procureur wordt veel gebruikt om pulled pork te maken.
Je kan de Procureur in de oven of op de BBQ bereiden. Als de de Procureur op de BBQ gaat bereiden, moet deze indirect low & slow bereid worden. De temperatuur van de oven of de BBQ moet zijn 110-120 graden.
De Procureur heeft ongeveer 6-8 uur nodig. De kerntemperatuur moet zijn 85-90 graden. Het vlees is bij een kerntemperatuur van 85-90 graden gemakkelijk met 2 vorken uit elkaar te trekken.
Kijk voor inspiratie bij onze recepten!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +