per pakket € 22,50
Het sparerib pakket, alles in huis om direct aan de slag te gaan. Je kan de spareribs in de oven of op de BBQ garen. Wij kunnen alvast de mosterd en de rub voor je op de sparerib doen, of je kan er voor kiezen om het zelf te doen.
Het sparerib pakket is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. De appelsap en appelciderazijn kunnen niet verzonden worden, deze zijn enkel af te halen in de winkel.
De ongemarineerde spareribs zijn allergeenvrij. De kruidenrub bevat mosterd.
De temperatuur van de oven of de BBQ moet zijn 110-125 graden.
Als je de spareribs op de BBQ gaat bereiden, moeten deze indirect low & slow bereid worden. Smeer de spareribs in met de bijgeleverde mosterd en rub de spareribs vervolgens met de kruidenrub.
Bij gebruik van de BBQ: Leg het rookhout tussen het houtskool en leg het vlees op de BBQ.
Meng de appelsap en appelciderazijn in een kommetje. Kwast of spray om het half uur de spareribs in met het appelsap en appelcidermengsel. Pak de spareribs na ander halfuur in met aluminiumfolie.
De spareribs hebben ongeveer 3-4 uur nodig. De spareribs zijn gaar bij een kerntemperatuur van 80-90 graden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat:
€ 22,50 per pakket
Het sparerib pakket, alles in huis om direct aan de slag te gaan. Je kan de spareribs in de oven of op de BBQ garen. Wij kunnen alvast de mosterd en de rub voor je op de sparerib doen, of je kan er voor kiezen om het zelf te doen.
Het sparerib pakket is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt. De appelsap en appelciderazijn kunnen niet verzonden worden, deze zijn enkel af te halen in de winkel.
De ongemarineerde spareribs zijn allergeenvrij. De kruidenrub bevat mosterd.
De temperatuur van de oven of de BBQ moet zijn 110-125 graden.
Als je de spareribs op de BBQ gaat bereiden, moeten deze indirect low & slow bereid worden. Smeer de spareribs in met de bijgeleverde mosterd en rub de spareribs vervolgens met de kruidenrub.
Bij gebruik van de BBQ: Leg het rookhout tussen het houtskool en leg het vlees op de BBQ.
Meng de appelsap en appelciderazijn in een kommetje. Kwast of spray om het half uur de spareribs in met het appelsap en appelcidermengsel. Pak de spareribs na ander halfuur in met aluminiumfolie.
De spareribs hebben ongeveer 3-4 uur nodig. De spareribs zijn gaar bij een kerntemperatuur van 80-90 graden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat:
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +