• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees

Nieuw: Black Angus van eigen vee

  • 2 minuten leestijd
  • 15 mei 2018

Black Angus runderen zijn wereldwijd beroemd om de karakteristieke smaak en marmering van het vlees. In bijna elke slagerij of horecagelegenheid vind je Black Angus vlees. Dit vlees is vaak geïmporteerd uit de US, Europa of Australië.

Primeur bij Slagerij Aad van Eijk

Wij pakken het anders aan. Waarom Black Angus van overal ter wereld laten komen als deze ook lokaal bij onze boer kan opgroeien? We hebben invloed op de beste leefomstandigheden, voedsel en gezondheid van de Black Angus koeien en dat proef je. Met Black Angus vlees van eigen vee hebben we iets unieks in huis.

Live-event: Black Angus koe uitbenen

Donderdag 24 mei is het Dag van de Slager. Op deze dag kunnen (jonge) mensen de veelzijdigheid en creativiteit van het slagersvak zien en beleven. Hét moment om onze allereerste Black Angus koe van eigen vee uit te benen tijdens een exclusieve workshop. Men kan live meekijken hoe vader Aad van Eijk en zoon Walter van Eijk uitleg geven over het slagersvak en de verschillende soorten vlees van dit uitzonderlijke vee uitbenen. Vanaf dit moment zijn de eerste Hollandse Black Angus producten ook verkrijgbaar in onze winkel en webshop.

Avondprogramma

  • 18:45-19:00 uur Ontvangst incl. een broodje grillworst (GOUD bekroond)
  • 19:00 uur Welkomstwoord door Walter van Eijk, eigenaar van Slagerij Aad van Eijk
  • 19:10 uur Korte rondleiding door de ambachtelijke slagerij
  • 19:20 uur Live-event: eigen Black Angus uitbenen door slagers Walter en Aad van Eijk
  • 20:15-21:00 uur Black Angus proeverij van de BBQ

BEKIJK HIER ONS OCHTENDPROGRAMMA

Aanwezig zijn bij dit evenement? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.