Black Angus runderen zijn wereldwijd beroemd om de karakteristieke smaak en marmering van het vlees. In bijna elke slagerij of horecagelegenheid vind je Black Angus vlees. Dit vlees is vaak geïmporteerd uit de US, Europa of Australië.
Primeur bij Slagerij Aad van Eijk
Wij pakken het anders aan. Waarom Black Angus van overal ter wereld laten komen als deze ook lokaal bij onze boer kan opgroeien? We hebben invloed op de beste leefomstandigheden, voedsel en gezondheid van de Black Angus koeien en dat proef je. Met Black Angus vlees van eigen vee hebben we iets unieks in huis.
Live-event: Black Angus koe uitbenen
Avondprogramma
- 18:45-19:00 uur Ontvangst incl. een broodje grillworst (GOUD bekroond)
- 19:00 uur Welkomstwoord door Walter van Eijk, eigenaar van Slagerij Aad van Eijk
- 19:10 uur Korte rondleiding door de ambachtelijke slagerij
- 19:20 uur Live-event: eigen Black Angus uitbenen door slagers Walter en Aad van Eijk
- 20:15-21:00 uur Black Angus proeverij van de BBQ
BEKIJK HIER ONS OCHTENDPROGRAMMA
Aanwezig zijn bij dit evenement? Meld je dan aan via