Short ribs van het rund, dus de ribs van het rund. Een heerlijk stukje vlees om 'Low-and-slow' te bereiden op de BBQ of in de oven. Bij dit heerlijke, krachtige stukje vlees maken we een heerlijke frisse salade van bulgur en meloen.
Wij gebruiken Short ribs van het Black Angus rund. Alleen peper en zout hebben de short ribs nodig, een Low-and-Slow bereiding en geduld is hierbij de ultieme combinatie. Er zit veel vlees aan de Black Angus short ribs. Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 120 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. om er zeker van te zijn dat we de Short ribs in huis hebben, is het raadzaam deze te bestellen bij ons online in de webshop of in de winkel.
Ingredienten voor 2-3 personen
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +