per kg € 40,00
Black Angus short ribs is een uitdagend, lekker stuk vlees om op de BBQ 'low & slow' te bereiden. De short ribs worden ook wel 'Runderribben' genoemd. Er zit veel vlees aan de Black Angus short ribs. Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 300 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees.
Elke BBQ fan kent spareribs van het varken, met de Black Angus short ribs maak je de rundervariant. Alleen peper en zout hebben de short ribs nodig, een Low-and-Slow bereiding en geduld is hierbij de ultieme combinatie. Na 8 tot 10 uur heb je heerlijke Black Angus short ribs van de BBQ. De Black Angus short ribs zijn online te bestellen 800 gram tot 1.000 gram, dit is ongeveer 1 rib.
De Black Angus Short ribs is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Haal de Short ribs ruim een uur van te voren uit de koelkast. Bereid je BBQ voor indirect grillen op 110-120 graden of verwarm de oven.
Meng zeezout en de peper door elkaar en bestrooi over de short ribs. Wanneer je de Short ribs op de BBQ maakt, leg het stukje rookhout tussen de kolen en leg het vlees op de BBQ.
De bereiding van de Short ribs zullen ongeveer 6 tot 8 uur in beslag nemen. Om het kookproces iets te versnellen, kan je de short ribs na 2/3 van de tijd inpakken in het aluminiumfolie.
De kerntemperatuur van de short ribs moet zijn 90-95 graden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 40,00 € 40,00 per kg
Black Angus short ribs is een uitdagend, lekker stuk vlees om op de BBQ 'low & slow' te bereiden. De short ribs worden ook wel 'Runderribben' genoemd. Er zit veel vlees aan de Black Angus short ribs. Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 300 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees.
Elke BBQ fan kent spareribs van het varken, met de Black Angus short ribs maak je de rundervariant. Alleen peper en zout hebben de short ribs nodig, een Low-and-Slow bereiding en geduld is hierbij de ultieme combinatie. Na 8 tot 10 uur heb je heerlijke Black Angus short ribs van de BBQ. De Black Angus short ribs zijn online te bestellen 800 gram tot 1.000 gram, dit is ongeveer 1 rib.
De Black Angus Short ribs is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Haal de Short ribs ruim een uur van te voren uit de koelkast. Bereid je BBQ voor indirect grillen op 110-120 graden of verwarm de oven.
Meng zeezout en de peper door elkaar en bestrooi over de short ribs. Wanneer je de Short ribs op de BBQ maakt, leg het stukje rookhout tussen de kolen en leg het vlees op de BBQ.
De bereiding van de Short ribs zullen ongeveer 6 tot 8 uur in beslag nemen. Om het kookproces iets te versnellen, kan je de short ribs na 2/3 van de tijd inpakken in het aluminiumfolie.
De kerntemperatuur van de short ribs moet zijn 90-95 graden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +