Springrolls, komen van oorsprong uit Vietnam. Je maakt ze met rijstvellen. De rijstvellen week je in water en vul je met alles wat je lekker vindt. Dat klinkt goed, toch? Wij kiezen in dit recept om de springrolls te vullen met buikspek en kippendijen. Het buikspek maken we een dag van te voren op de BBQ. Bekijk hier een lekker recept voor buikspek op de BBQ of uit de oven.
De kippendijen in dit recept zijn al gekruid. Wij gebruiken een kruidenmix welke we zelf maken in onze slagerij, vraag in onze winkel of online om gekruide kippendijen. Wel zo makkelijk en lekker.
Bij de springrolls serveren we een lekkere pindadip met pit. We gebruiken pindakaas zonder toevoegingen.
Zet de tafel vol met bakjes gevuld met het buikspek, kippendijen, pinda's, komkommer, pindadip, de pan met de groentenmix en het water voor de springrolls, zodat iedereen zijn eigen springroll aan tafel kan maken. Super gezellig en scheelt jouw weer werk in de keuken. Ook leuk om samen met kinderen te maken aan tafel. Een lekkere win-win!
* Het buikspek maken we een dag van te voren op de BBQ. Bekijk hier een lekker recept voor buikspek op de BBQ of uit de oven.
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +