• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
3.45

Carpaccioburger

per stuk € 3,45

  • De Carpaccioburgers worden gemaakt van gemalen biefstuk van het rund. In deze burger mengen we Parmezaanse kaas en een notentapenade. Een Carpaccioburger weegt ongeveer 100-110 gram. Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!

    Bezorgen & afhalen

    De Carpaccioburger is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De Carpaccioburger kan je het beste om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 6-8 minuten laten gaan. De Carpaccioburgers mogen een beetje rosé gegeten worden.

  • Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat:

    • Noten
    • Melk

Carpaccioburger

€ 3,45 per stuk

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • De Carpaccioburgers worden gemaakt van gemalen biefstuk van het rund. In deze burger mengen we Parmezaanse kaas en een notentapenade. Een Carpaccioburger weegt ongeveer 100-110 gram. Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!

    Bezorgen & afhalen

    De Carpaccioburger is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De Carpaccioburger kan je het beste om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 6-8 minuten laten gaan. De Carpaccioburgers mogen een beetje rosé gegeten worden.

  • Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat:

    • Noten
    • Melk