per stuk € 3,45
De Carpaccioburgers worden gemaakt van gemalen biefstuk van het rund. In deze burger mengen we Parmezaanse kaas en een notentapenade. Een Carpaccioburger weegt ongeveer 100-110 gram. Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
De Carpaccioburger is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Carpaccioburger kan je het beste om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 6-8 minuten laten gaan. De Carpaccioburgers mogen een beetje rosé gegeten worden.
Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat:
€ 3,45 per stuk
De Carpaccioburgers worden gemaakt van gemalen biefstuk van het rund. In deze burger mengen we Parmezaanse kaas en een notentapenade. Een Carpaccioburger weegt ongeveer 100-110 gram. Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
De Carpaccioburger is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Carpaccioburger kan je het beste om en om op hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 6-8 minuten laten gaan. De Carpaccioburgers mogen een beetje rosé gegeten worden.
Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat:
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +