• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
61.5

Kalfssucade

€ 61,50

  • De Kalfssucade zit in de schouder van het kalf. De naam van de sucadelappen kenmerkt zich door de pees wat lijkt op een 'sucade' wat door het sucadelapje heen loopt. De Kalfssucadelappen zijn lekker om te stoven, de Kalfssucade is ook heerlijk om sousvide te garen en vervolgens te bakken als een steak. 

    De Kalfssucade is per stuk te bestellen. De kalfssucade weegt ongeveer 1.4-1.5 kg per stuk. 

    Bezorgen & afhalen

    Kalfssucade is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • Kalfssucadelappen zijn heerlijk om een stoofpot van te maken.

    Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes. Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.

    Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg de Kalfssucadelappen weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.

    Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe. Laat de Kalfssucadelappen stoven voor ongeveer 120-150 minuten. Proef na deze tijd of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.

    Kalfssucade leent zich ook heel goed om sousvide te bereiden en vervolgens te bakken als een steak. Kruid de Kalfssucade met peper, zout en verse kruiden. Trek het vlees vacuüm. Verwarm het water tot 57 graden. Laat het vlees 24 uur in het waterbad op 57 graden garen. Laat na 24 uur het vlees afkoelen in de koelkast. Bak de Kalfssucade als een steak om en om bruin.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Kalfssucade

€ 61,50 € 41,00 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • De Kalfssucade zit in de schouder van het kalf. De naam van de sucadelappen kenmerkt zich door de pees wat lijkt op een 'sucade' wat door het sucadelapje heen loopt. De Kalfssucadelappen zijn lekker om te stoven, de Kalfssucade is ook heerlijk om sousvide te garen en vervolgens te bakken als een steak. 

    De Kalfssucade is per stuk te bestellen. De kalfssucade weegt ongeveer 1.4-1.5 kg per stuk. 

    Bezorgen & afhalen

    Kalfssucade is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • Kalfssucadelappen zijn heerlijk om een stoofpot van te maken.

    Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes. Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.

    Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg de Kalfssucadelappen weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.

    Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe. Laat de Kalfssucadelappen stoven voor ongeveer 120-150 minuten. Proef na deze tijd of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.

    Kalfssucade leent zich ook heel goed om sousvide te bereiden en vervolgens te bakken als een steak. Kruid de Kalfssucade met peper, zout en verse kruiden. Trek het vlees vacuüm. Verwarm het water tot 57 graden. Laat het vlees 24 uur in het waterbad op 57 graden garen. Laat na 24 uur het vlees afkoelen in de koelkast. Bak de Kalfssucade als een steak om en om bruin.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.