€ 32,50
Kalfswangen zijn een verrassing op je bord! Wangen zijn 'werkvlees', dus vlees wat veel gewerkt heeft. Het is mooi dooraderd, maar niet te vet. De Kalfswangen zijn vol en zacht van smaak. Kalfs wang kan je gebruiken voor een low & slow gerecht, bijvoorbeeld in een stoofpot.
Ons kalfsvlees komt van Hollandse boeren. De kalfjes zijn rustig opgegroeid en hebben een goed leven gehad. De kalven groeien op in ruime stallen en kunnen naar buiten in de wei. De kalfjes zijn door onze Hollandse boeren met zorg en liefde behandeld, daar zijn we trots op!
De Kalfswangen zijn per 1 kg te bestellen.
De Kalfswangen zijn online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Kalfswangen kan je gebruiken voor een low & slow gerecht, bijvoorbeeld in een stoofpot. Kalfswangen zijn het lekkerst, als je ze de tijd geeft. Stoof de Kalfswangen ongeveer 2 tot 2,5 uur.
Bekijk onze recepten voor inspiratie!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 32,50 € 65,00 per kg
Kalfswangen zijn een verrassing op je bord! Wangen zijn 'werkvlees', dus vlees wat veel gewerkt heeft. Het is mooi dooraderd, maar niet te vet. De Kalfswangen zijn vol en zacht van smaak. Kalfs wang kan je gebruiken voor een low & slow gerecht, bijvoorbeeld in een stoofpot.
Ons kalfsvlees komt van Hollandse boeren. De kalfjes zijn rustig opgegroeid en hebben een goed leven gehad. De kalven groeien op in ruime stallen en kunnen naar buiten in de wei. De kalfjes zijn door onze Hollandse boeren met zorg en liefde behandeld, daar zijn we trots op!
De Kalfswangen zijn per 1 kg te bestellen.
De Kalfswangen zijn online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Kalfswangen kan je gebruiken voor een low & slow gerecht, bijvoorbeeld in een stoofpot. Kalfswangen zijn het lekkerst, als je ze de tijd geeft. Stoof de Kalfswangen ongeveer 2 tot 2,5 uur.
Bekijk onze recepten voor inspiratie!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +