• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
3

Bretagne kipfilet

per 120 gram € 3,00

  • De Bretagne kipfilet is een lekker kiphapje gemaakt van de filet van de kip. De Bretagne kipfilet weegt ongeveer 120-130 gram per stuk. De Bretagne kipfilet hebben lekker gekruid zonder toevoegingen of smaakversterkers en om de Bretagne kipfilet zit een lekker plakje Katenspek gewikkeld. 

    Bezorgen & afhalen

    De bretagne kipfilet is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De Bretagne kipfilet kan in de pan bereid worden. De Bretagne kipfilet kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 12-14 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 72 graden is aan te raden voor de Bretagne kipfilet.

  • Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Bretagne kipfilet

€ 3,00 € 25,00 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • De Bretagne kipfilet is een lekker kiphapje gemaakt van de filet van de kip. De Bretagne kipfilet weegt ongeveer 120-130 gram per stuk. De Bretagne kipfilet hebben lekker gekruid zonder toevoegingen of smaakversterkers en om de Bretagne kipfilet zit een lekker plakje Katenspek gewikkeld. 

    Bezorgen & afhalen

    De bretagne kipfilet is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De Bretagne kipfilet kan in de pan bereid worden. De Bretagne kipfilet kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 12-14 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 72 graden is aan te raden voor de Bretagne kipfilet.

  • Koelkast < 4 graden: 2 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.