€ 25,00
Lamsschouder is een heerlijk stuk vlees. De lamsschouder kan gebruikt worden in een stoofgerecht, maar ook op de BBQ. Ons lamsvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. En daar zijn we trots op!
De lamsschouder is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De lamsschouder is heerlijk in een stoofgerecht, of 'low and slow' op de BBQ.
Verwarm de oven of de BBQ voor op 110 graden. Peper en zout (eventueel met andere kruiden) de lamsschouder om en om en bak deze bruin in de pan of op de BBQ. Haal de lamsschouder van het vuur en gebruik dezelfde pan voor het fruiten van de groenten. Doe de lamsschouder in de pan en zorg dat de lamsschouder net onder het vocht/saus staan.
Zet de pan met het vlees en de groenten op het kleinste pitje (eventueel met tussenplaatje), in de oven, of op de BBQ (indirect) in bijvoorbeeld een Dutch oven. De pan of ovenschaal moet afgedekt zijn.
Laat de lamsschouder in 2,0 tot 2,5 uur tijd zachtjes gaar worden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 25,00 € 25,00 per kg
Lamsschouder is een heerlijk stuk vlees. De lamsschouder kan gebruikt worden in een stoofgerecht, maar ook op de BBQ. Ons lamsvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. En daar zijn we trots op!
De lamsschouder is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De lamsschouder is heerlijk in een stoofgerecht, of 'low and slow' op de BBQ.
Verwarm de oven of de BBQ voor op 110 graden. Peper en zout (eventueel met andere kruiden) de lamsschouder om en om en bak deze bruin in de pan of op de BBQ. Haal de lamsschouder van het vuur en gebruik dezelfde pan voor het fruiten van de groenten. Doe de lamsschouder in de pan en zorg dat de lamsschouder net onder het vocht/saus staan.
Zet de pan met het vlees en de groenten op het kleinste pitje (eventueel met tussenplaatje), in de oven, of op de BBQ (indirect) in bijvoorbeeld een Dutch oven. De pan of ovenschaal moet afgedekt zijn.
Laat de lamsschouder in 2,0 tot 2,5 uur tijd zachtjes gaar worden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +