€ 18,75
De bavette komt uit de ‘vang’ van de koe. Het is dus werkvlees met een grove structuur. De bavette wordt ook Flank steak genoemd. De heerlijke smaak van bavette komt door de rijping van het vlees. Onze bavette wordt 28 dagen gerijpt.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn grasgevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
De bavette is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De bavette kan in de pan bereid worden, op de BBQ of in de oven.
Als je de Bavette in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de Bavette op hoog vuur om en om bruin, totdat de Bavette een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de bavette op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ.
De Bavette is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Breng de Bavette op smaak met vers gemalen zwarte peper en zout.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 18,75 € 37,50 per kg
De bavette komt uit de ‘vang’ van de koe. Het is dus werkvlees met een grove structuur. De bavette wordt ook Flank steak genoemd. De heerlijke smaak van bavette komt door de rijping van het vlees. Onze bavette wordt 28 dagen gerijpt.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn grasgevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
De bavette is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De bavette kan in de pan bereid worden, op de BBQ of in de oven.
Als je de Bavette in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de Bavette op hoog vuur om en om bruin, totdat de Bavette een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de bavette op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ.
De Bavette is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Breng de Bavette op smaak met vers gemalen zwarte peper en zout.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +