• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
12.25

Black Angus Riblappen

per 500 gram € 12,25

  • Black Angus Riblappen is een mooi veelzijdig product. Riblappen worden ook runderlappen genoemd. Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 120 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees.

    Met de Black Angus Riblappen kan je verschillende kanten op. Je kan een heerlijke stoofpot maken van deze riblappen, maar je kan ook 'pulled beef' maken op de BBQ. De slager snijdt de Black Angus Riblappen af op het gewenste gewicht. Riblappen worden ook runderlappen genoemd. 

    Black Angus Riblappen online bestellen

    De Black Angus Riblappen zijn online te bestellen. Als je de Black Angus Riblappen vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag komen ophalen in onze winkel of we bezorgen het thuis. De Black Angus riblappen worden vers geleverd, dus niet diepvries.

  • Black Angus riblappen zijn heerlijk om een stoofpot van te maken.

    Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes.
    Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.

    Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg de Black Angus riblappen weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.

    Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
    Laat de Black Angus riblappen stoven voor ongeveer 180 minuten. Proef na 180 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Black Angus Riblappen

€ 12,25 € 24,50 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • Black Angus Riblappen is een mooi veelzijdig product. Riblappen worden ook runderlappen genoemd. Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 120 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees.

    Met de Black Angus Riblappen kan je verschillende kanten op. Je kan een heerlijke stoofpot maken van deze riblappen, maar je kan ook 'pulled beef' maken op de BBQ. De slager snijdt de Black Angus Riblappen af op het gewenste gewicht. Riblappen worden ook runderlappen genoemd. 

    Black Angus Riblappen online bestellen

    De Black Angus Riblappen zijn online te bestellen. Als je de Black Angus Riblappen vandaag voor 12:00 uur besteld, kun je het de volgende dag komen ophalen in onze winkel of we bezorgen het thuis. De Black Angus riblappen worden vers geleverd, dus niet diepvries.

  • Black Angus riblappen zijn heerlijk om een stoofpot van te maken.

    Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes.
    Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.

    Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg de Black Angus riblappen weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.

    Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
    Laat de Black Angus riblappen stoven voor ongeveer 180 minuten. Proef na 180 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.