per 800 gram € 34,00
De diamanthaas bevindt zich in de schouder van de koe. Vroeger werd de Diamanthaas 'Jodenhaas' genoemd. De diamanthaas wordt vaak vergeleken met de ossenhaas, dat zegt genoeg over de zachtheid van het stukje vlees. Het is een heerlijke stukje ‘vergeten vlees’. De diamanthaas weegt ongeveer 700-800 gram en is per stuk te bestellen.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn grasgevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
De diamanthaas is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De diamanthaas kan in de pan bereid worden, op de BBQ of in de oven
Als je de diamanthaas in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de diamanthaas op hoog vuur om en om bruin, totdat de diamanthaas een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de diamanthaas op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ.
De diamanthaas is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 34,00 € 42,50 per kg
De diamanthaas bevindt zich in de schouder van de koe. Vroeger werd de Diamanthaas 'Jodenhaas' genoemd. De diamanthaas wordt vaak vergeleken met de ossenhaas, dat zegt genoeg over de zachtheid van het stukje vlees. Het is een heerlijke stukje ‘vergeten vlees’. De diamanthaas weegt ongeveer 700-800 gram en is per stuk te bestellen.
Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn grasgevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!
De diamanthaas is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De diamanthaas kan in de pan bereid worden, op de BBQ of in de oven
Als je de diamanthaas in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de diamanthaas op hoog vuur om en om bruin, totdat de diamanthaas een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de diamanthaas op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ.
De diamanthaas is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +