• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
12.57

Ribeye

per 300 gram € 12,57

  • De ribeye zit in de lende van de koe, het verlengde van de entrecote. De ribeye kenmerkt zich door de subtiele vetmarmering in het vlees. De ribeye is een zeer smaakvol stukje vlees. De ribeye kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven. De rib eye is per stuk te bestellen en weegt ongeveer 300 gram.

    Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!

    Bezorgen & afhalen

    De ribeye is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De ribeye kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven.

    Als je de ribeye in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de ribeye op hoog vuur om en om bruin, totdat de ribeye een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de ribeye op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ.

    De ribeye is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Gerookt zeezout is een aanrader!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Ribeye

€ 12,57 € 41,90 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • De ribeye zit in de lende van de koe, het verlengde van de entrecote. De ribeye kenmerkt zich door de subtiele vetmarmering in het vlees. De ribeye is een zeer smaakvol stukje vlees. De ribeye kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven. De rib eye is per stuk te bestellen en weegt ongeveer 300 gram.

    Ons rundvlees komt van eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op!

    Bezorgen & afhalen

    De ribeye is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • De ribeye kan gebakken worden in de pan, op de BBQ bereid worden of in de oven.

    Als je de ribeye in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de ribeye op hoog vuur om en om bruin, totdat de ribeye een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de ribeye op 80 graden in de oven of indirect op de BBQ.

    De ribeye is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe. Gerookt zeezout is een aanrader!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.