per 500 gram € 12,38
De Sucadelappen zitten in de schouder van de koe. De naam van de sucadelappen kenmerkt zich door de pees wat lijkt op een 'sucade' wat door het sucadelapje heen loopt. De sucadelappen in onze slagerij komen van vlees van ons eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op. Wij zijn er van overtuigd dat je het verschil proeft!
De Sucadelappen zijn per 1 kg te bestellen.
De sucadelappen zijn online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Sucadelappen zijn heerlijk om een stoofpot van te maken.
Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes.
Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.
Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg de Sucadelappen weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.
Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
Laat de Sucadelappen stoven voor ongeveer 180 minuten. Proef na 180 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 12,38 € 24,75 per kg
De Sucadelappen zitten in de schouder van de koe. De naam van de sucadelappen kenmerkt zich door de pees wat lijkt op een 'sucade' wat door het sucadelapje heen loopt. De sucadelappen in onze slagerij komen van vlees van ons eigen vee. De gehele keten beheren wij zelf, samen met onze boeren. Onze koeien hebben een goed leven gehad, zijn gras gevoerd en antibiotica vrij. En daar zijn we trots op. Wij zijn er van overtuigd dat je het verschil proeft!
De Sucadelappen zijn per 1 kg te bestellen.
De sucadelappen zijn online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Sucadelappen zijn heerlijk om een stoofpot van te maken.
Haal het vlees ruim 1 uur van te voren uit de koelkast. Snij de groenten welke je wilt gebruiken in kleine blokjes.
Peper en zout het vlees. Doe de roomboter/olie in de pan en bak het vlees in 3-en bruin, ongeveer 3-4 minuten per porties. Bewaar het vlees apart.
Bak in dezelfde pan de ui, knoflook, spekblokjes en groenten. Voeg naar smaak peper en zout toe, laat het geheel nog ongeveer 5 minuten gaan. Voeg de Sucadelappen weer toe aan de pan. Voeg altijd een 'zuurtje' toe aan de stoofpot zoals mosterd of tomaat.
Voeg vervolgens het wijn, bier of bouillon toe en breng zachtjes aan de kook. Voeg eventueel verse kruiden toe.
Laat de Sucadelappen stoven voor ongeveer 180 minuten. Proef na 180 minuten of het de gewenste zachtheid heeft bereikt.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen, Vacuüm 6 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +