€ 5,25
De Boerenkarbonade is een karbonade met een randje spek en zwoerd. Een ouderwets lekkere karbonade, het spek- en zwoerdrandje zorgt voor een malse sappige smaak. De karbonades van het Duroc d’Olives ras, is zoals varkensvlees hoort te smaken! De smaak van vroeger. De Boerenkarbonade weegt ongeveer 250-300 gram per stuk.
Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees.
Onze Boerenkarbonade is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Boerenkarbonade kan in de pan, bbq of oven bereid worden. De Boerenkarbonade kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 14-15 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 58-62 graden is aan te raden voor de Boerenkarbonade.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 5,25 € 17,50 per kg
De Boerenkarbonade is een karbonade met een randje spek en zwoerd. Een ouderwets lekkere karbonade, het spek- en zwoerdrandje zorgt voor een malse sappige smaak. De karbonades van het Duroc d’Olives ras, is zoals varkensvlees hoort te smaken! De smaak van vroeger. De Boerenkarbonade weegt ongeveer 250-300 gram per stuk.
Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees.
Onze Boerenkarbonade is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Boerenkarbonade kan in de pan, bbq of oven bereid worden. De Boerenkarbonade kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 14-15 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 58-62 graden is aan te raden voor de Boerenkarbonade.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2024 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +
Bestellingen Feestdagen
Gourmetvlees, wild, kalkoen & salades
doen wij dit jaar op bestelling.
Bestellen kan t/m 18-12
Kerstspecialiteiten zoals rollades,
ossenhaas, carpaccio, vleeswaren etc
kan je zonder bestelling in de winkel afhalen.
De kwaliteit is zoals je van ons gewend bent.
Wij geven je graag het beste bewaaradvies.
We zien je graag bij ons in de
webshop en/of in de winkel.
Wij staan voor je klaar!