• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
  • 9.6
  • 9.6
  • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • winkel in Voorschoten
  • thuisbezorgd vanaf €50
  • slager met ster en goud bekroond vlees
9

Buikspek

€ 9,00

  • We snijden het buikspek van onze Duroc varkens. Speklapjes worden gesneden van de buik van het varken, waardoor buikspek ook wel varkensbuik genoemd wordt. 

    Het buikspek is goed te bereiden aan één stuk. Buikspek van Duroc varkens kan met of zonder zwoerd besteld worden. Buikspek is heerlijk verrijkt met kruiden en specerijen. Het buikspek kan bereid worden in de oven of op de BBQ.

    Varkensvlees van het Duroc d’Olives ras, varkensvlees zoals het vroeger smaakte! Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees.

    Bezorgen & afhalen

    De buikspek is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • Het buikspek is goed te bereiden aan één stuk. Buikspek is heerlijk verrijkt met kruiden en specerijen. Het buikspek kan bereid worden in de oven of op de BBQ.

    Laat het buikspek ongeveer 2 uur op 180 graden garen in de oven of op de BBQ. De kerntemperatuur van het buikspek moet 78-85 graden worden.

    Bekijk ook onze recepten met buikspek!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.

Buikspek

€ 9,00 € 17,99 per kg

  • Thuisbezorgd vanaf €50
  • Pure producten, geen toevoegingen
  • Vlees van eigen vee, de herkomst is bekend
  • Slager met ster en met goud bekroond vlees
  • We snijden het buikspek van onze Duroc varkens. Speklapjes worden gesneden van de buik van het varken, waardoor buikspek ook wel varkensbuik genoemd wordt. 

    Het buikspek is goed te bereiden aan één stuk. Buikspek van Duroc varkens kan met of zonder zwoerd besteld worden. Buikspek is heerlijk verrijkt met kruiden en specerijen. Het buikspek kan bereid worden in de oven of op de BBQ.

    Varkensvlees van het Duroc d’Olives ras, varkensvlees zoals het vroeger smaakte! Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees.

    Bezorgen & afhalen

    De buikspek is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.

  • Het buikspek is goed te bereiden aan één stuk. Buikspek is heerlijk verrijkt met kruiden en specerijen. Het buikspek kan bereid worden in de oven of op de BBQ.

    Laat het buikspek ongeveer 2 uur op 180 graden garen in de oven of op de BBQ. De kerntemperatuur van het buikspek moet 78-85 graden worden.

    Bekijk ook onze recepten met buikspek!

  • Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.

  • Dit product bevat geen allergenen.