€ 4,38
De Ribkarbonade is een mooi stukje vlees van het Duroc varken. De karbonades van het Duroc d’Olives ras, is zoals varkensvlees zoals het varkensvlees hoort te smaken! De smaak van vroeger. De Ribkarbonade weegt ongeveer 200-250 gram per stuk.
Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees.
Onze Ribkarbonade is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Ribkarbonade kan in de pan, bbq of oven bereid worden. De Ribkarbonade kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 14-15 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 58-62 graden is aan te raden voor de Ribkarbonade.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 4,38 € 17,50 per kg
De Ribkarbonade is een mooi stukje vlees van het Duroc varken. De karbonades van het Duroc d’Olives ras, is zoals varkensvlees zoals het varkensvlees hoort te smaken! De smaak van vroeger. De Ribkarbonade weegt ongeveer 200-250 gram per stuk.
Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees.
Onze Ribkarbonade is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De Ribkarbonade kan in de pan, bbq of oven bereid worden. De Ribkarbonade kan je het beste om en om op middel hoog vuur bruin bakken en dan zachtjes nog 14-15 minuten laten gaan. De kerntemperatuur van 58-62 graden is aan te raden voor de Ribkarbonade.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +