€ 17,50
Het ribstuk is een mooi stuk vlees van de Duroc varkens. Het ribstuk van het Duroc varken begint vanaf de 4e of 5e karbonade van het Duroc varken. Het ribstuk van het Duroc varken is met of zonder zwoerd te bestellen.
Een ribstuk kan heerlijk in de pan als braadstuk, in de oven of op de BBQ bereid worden. Het ribstuk kan heerlijk begeleid worden door kruiden en specerijen zoals rozemarijn, knoflook, salie en mosterd.
De ribstuk is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Een ribstuk kan heerlijk in de pan als braadstuk, in de oven of op de BBQ bereid worden. Het ribstuk kan heerlijk begeleid worden door kruiden en specerijen zoals rozemarijn, knoflook, salie en mosterd.
Afhankelijk van de grootte van het ribstuk is het lekker om deze om en om te bruineren en vervolgens zachtjes in de pan, oven of op de BBQ te garen.
De kerntemperatuur van het ribstuk moet zijn 62 graden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 17,50 € 17,50 per kg
Het ribstuk is een mooi stuk vlees van de Duroc varkens. Het ribstuk van het Duroc varken begint vanaf de 4e of 5e karbonade van het Duroc varken. Het ribstuk van het Duroc varken is met of zonder zwoerd te bestellen.
Een ribstuk kan heerlijk in de pan als braadstuk, in de oven of op de BBQ bereid worden. Het ribstuk kan heerlijk begeleid worden door kruiden en specerijen zoals rozemarijn, knoflook, salie en mosterd.
De ribstuk is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Een ribstuk kan heerlijk in de pan als braadstuk, in de oven of op de BBQ bereid worden. Het ribstuk kan heerlijk begeleid worden door kruiden en specerijen zoals rozemarijn, knoflook, salie en mosterd.
Afhankelijk van de grootte van het ribstuk is het lekker om deze om en om te bruineren en vervolgens zachtjes in de pan, oven of op de BBQ te garen.
De kerntemperatuur van het ribstuk moet zijn 62 graden.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +