per 100 gram € 2,25
Speklapjes worden gesneden van de buik van het varken, waardoor speklapjes ook wel buikspek genoemd wordt. We kunnen de speklapjes naturel laten of lekker kruiden.
Varkensvlees van het Duroc d’Olives ras, varkensvlees zoals het vroeger smaakte! Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees.
De Speklapjes is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De speklappen naturel zijn allergeenvrij.
De speklappen gekruid bevat selderij.
Speklappen kan je laten sudderen of lekker krokant bakken. Wanneer je de speklap wilt laten sudderen; bak je de speklap om en om bruin in de pan en gaar je de speklap zachtjes 20 minuten. Als je de speklap krokant gebakken wilt, bak je de speklap kort op hoog vuur voor ongeveer 8-10 minuten.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 2,25 € 17,99 per kg
Speklapjes worden gesneden van de buik van het varken, waardoor speklapjes ook wel buikspek genoemd wordt. We kunnen de speklapjes naturel laten of lekker kruiden.
Varkensvlees van het Duroc d’Olives ras, varkensvlees zoals het vroeger smaakte! Ons varkensvlees is van het ras Duroc d'Olives en is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan het feit dat de varkens een goed leven hebben gehad en speciaal voer krijgen. Duroc d'Olives varkensvlees heeft een lichte marmering en is wereldwijd gekend om de malsheid van het vlees.
De Speklapjes is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
De speklappen naturel zijn allergeenvrij.
De speklappen gekruid bevat selderij.
Speklappen kan je laten sudderen of lekker krokant bakken. Wanneer je de speklap wilt laten sudderen; bak je de speklap om en om bruin in de pan en gaar je de speklap zachtjes 20 minuten. Als je de speklap krokant gebakken wilt, bak je de speklap kort op hoog vuur voor ongeveer 8-10 minuten.
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +