per 300 gram € 7,80
Varkenshaas is een mals en mager stukje varkensvlees. Varkenshaas is een lekker stukje vlees voor een geslaagd diner! Onze varkenshaas weegt ongeveer 250-300 gram en is per stuk te bestellen.
Varkenshaas kan op verschillende manieren bereid worden. De varkenshaas kan gebakken worden in de pan of in de oven, als vlees voor de saté gebruikt worden, of omwikkeld en gevuld worden met heerlijke ingrediënten.
De varkenshaas is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Varkenshaas kan op verschillende manieren bereid worden. De varkenshaas kan gebakken worden in de pan of in de oven, als vlees voor de saté gebruikt worden, of omwikkeld en gevuld worden met heerlijke ingrediënten.
Bestrooi de varkenshaas met peper en zout. Verhit de roomboter in de pan en bak de varkenshaas om en om op hoog vuur bruin, 4-5 minuten. Gaar de varkenshaas op een lage temperatuur in de oven of in de pan voor minimaal 10-15 minuten.
Gebruik voor de perfecte garing een kerntemperatuurmeter. De varkenshaas is klaar als de kerntemperatuur 56-58 graden is. Kijk online voor inspiratie bij onze recepten!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
€ 7,80 € 25,99 per kg
Varkenshaas is een mals en mager stukje varkensvlees. Varkenshaas is een lekker stukje vlees voor een geslaagd diner! Onze varkenshaas weegt ongeveer 250-300 gram en is per stuk te bestellen.
Varkenshaas kan op verschillende manieren bereid worden. De varkenshaas kan gebakken worden in de pan of in de oven, als vlees voor de saté gebruikt worden, of omwikkeld en gevuld worden met heerlijke ingrediënten.
De varkenshaas is online te bestellen. Bestel voor 12:00 uur en haal het morgen op in de winkel. Of kies zelf een datum wanneer je de bestelling ophaalt in de winkel of thuis laat bezorgen, wanneer het jou uitkomt.
Varkenshaas kan op verschillende manieren bereid worden. De varkenshaas kan gebakken worden in de pan of in de oven, als vlees voor de saté gebruikt worden, of omwikkeld en gevuld worden met heerlijke ingrediënten.
Bestrooi de varkenshaas met peper en zout. Verhit de roomboter in de pan en bak de varkenshaas om en om op hoog vuur bruin, 4-5 minuten. Gaar de varkenshaas op een lage temperatuur in de oven of in de pan voor minimaal 10-15 minuten.
Gebruik voor de perfecte garing een kerntemperatuurmeter. De varkenshaas is klaar als de kerntemperatuur 56-58 graden is. Kijk online voor inspiratie bij onze recepten!
Koelkast < 4 graden: 3 dagen. Vriezer <-18 graden: 3 maanden.
Dit product bevat geen allergenen.
© 2025 Slagerij Aad van Eijk
Gerelateerde pagina's +